Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Paz Padilla i ‘Desatadas’ al Palau de Congressos de Tarragona

La comèdia de Félix Sabroso arriba el dissabte 27, a les 20.30h, i el diumenge 28 d'abril, a les 18.30 h

Paz Padilla i 'Desatadas' aquest cap de setmana al Palau de Congressos de Tarragona Paz Padilla i 'Desatadas' aquest cap de setmana al Palau de Congressos de Tarragona SMEDIA
Espectacles Redacció Infocamp
Divendres, 26 abril 2019 13:30

L’espectacle de Félix Sabroso ‘Desatadas’ es representarà al Palau Firal i de Congressos de Tarragona aquest cap de setmana. L’actriu Paz Padilla, juntament amb Esther Rivas i Natalie Pinot, protagonistes situacions quotidianes des d’un punt de vista còmic i sorprenent.

La funció es representarà dues vegades aquest cap de setmana. La primera cita és el dissabte 27 d’abril a les 20.30 h; i el diumenge 28 es podrà veure al mateix recinte a les 18.30 h. Les entrades es poden comprar online des de 18 € en aquest enllaç.

‘Desatadas’ es construeix a partir d’escenes curtes i independents amb un fons comú, la mentida i la bogeria. És una comèdia de to àcid que parteix de la realitat i es dispara fins a l’inesperat, on la paraula és l’eina essencial.

El director, Félix Sabroso, explica que ‘Desatadas’ neix “de la necessitat de retratar la societat actual, de revisar aquesta prima línia que separa la normalitat de la bogeria”. Com en altres espectacles de Sabroso, la funció sorgeix de peces curtes que introdueixen l’espectador en situacions familiars.

Les tres actrius entren i surten de diferents situacions mostrant diferents matisos. Un espectacle molt divertit però també amb missatge.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: