Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El duet Keep Calm presentaran el seu nou treball aquest dissabte al Bravium Teatre

El grup format per un tarragoní i un uruguaià presenten a Reus un treball influenciat pel Pati dels Tarongers d’Altafulla / El concert tindrà lloc dissabte a les 19:30h

L'Andrés Bastiani, de Keep Calm Duet, en una de les actuacions del grup L'Andrés Bastiani, de Keep Calm Duet, en una de les actuacions del grup KEEP CALM DUET
Espectacles Redacció Infocamp
Dijous, 14 Febrer 2019 11:57

Keep Calm és un duet format per Andrés Bastiani, nascut a Uruguai i guitarrista amb arrels de la música popular sud-americana, i Josué García, tarragoní. Sobre les línies de guitarra construïdes per Andrés apareixen les improvisacions de Josué García, qui aporta el seu coneixement sobre el llenguatge del jazz.

Aquest primer CD aconsegueix captar la bellesa de les emocions viscudes durant les nits d’estiu viscudes al Pati dels Tarongers d’Altafulla.

El concert tindrà lloc aquest dissabte, 16 de febrer, a les 19:30h al Bravium Teatre. Les entrades es troben en aquest enllaç a un preu de 8€ i de 6€ per als socis.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: