Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

S'obren les inscripcions per al festival de Lego de Montblanc

La cinquena edició del Brickània se celebrarà els dies 8 i 9 de juny

Brickània, el festival de Lego de Montblanc, se celebrarà el 8 i 9 de juny Brickània, el festival de Lego de Montblanc, se celebrarà el 8 i 9 de juny AJUNTAMENT DE MONTBLANC
Espectacles Redacció Infocamp
Dimarts, 29 Gener 2019 11:30

L’Oficina de Turisme de Montblanc ha iniciat aquest mes de gener el procés d’inscripció dels dioramistes que vulguin participar en la cinquena edició de Brickània, el festival de Lego de Montblanc, els dies 8 i 9 de juny.

Les inscripcions romandran obertes fins al 15 de febrer, data fins a la qual els dioramistes hauran de fer una sol•licitud telemàtica on cal justificar experiència en aquest tipus de muntatges i proposar temes. L’accés és a través de la web del festival, on també poden trobar-se les bases de participació. Al mes de març es farà la valoració de les propostes i la tria dels tretze diorames que es veuran enguany a l’antiga església i el claustre de Sant Francesc.

El mateix procés de sol·licitud s’utilitza per a les botigues especialitzades que desitgin disposar d’un taulell de venda.

Al web també s’hi pot veure el cartell de Brickània, que fou presentat a l’octubre, en la darrera edició de Clickània. Aquest reflecteix que l’edició d’enguany tindrà com a protagonista els superherois.

L’organització està acabant de tancar les activitats que configuraran el programa del festival i que serà presentat al mes de maig. Com en els anys anteriors es tractaran de propostes on el visitant podrà participar activament i sentir-se el protagonista. Enguany es vol fer incidència en aspectes formatius i de divulgació orientats a estudiants de totes les edats i a les famílies.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: