Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Arriba el 'Vinyòbol', el monòleg teatral sobre la vida i el vi

El monòleg teatral tindrà lloc aquest diumenge 9 de desembre, a les 11h, al celler Perinet, de la Morera de Montsant

Myotragus teatre presentarà diumenge 'Vinyòbol' Myotragus teatre presentarà diumenge 'Vinyòbol' CEDIDA
Espectacles Redacció Infocamp
Dissabte, 08 Desembre 2018 00:15

Des de Mallorca en primícia a Catalunya i al Priorat, Myotragus teatre ens presenta en un racó del nostre celler el seu espectacle 'Vinyòbol', acompanyat amb els vins del celler Perinet, a la carretera de Poboleda de la Morera de Montsant. L'espectacle tindrà lloc el proper diumenge 9 de desembre, a les 11h, al celler prioratí.

'Vinyòvol' és un monòleg teatral que inclou diferents disciplines i llenguatges escènics com són el propi teatre, la poesia, la dansa, la música, el cant, etc. on la seva temàtica principal gira al voltant del vi. Així, mitjançant el vi, es representen escenes i situacions quotidianes: des de la infantesa de quan es donava pa amb vi als nins, fins a la vellesa dels nostres pares, passant per la divinitat que els grecs i romans van atorgar a aquesta beguda mil·lenària.

El mateix diumenge es farà una petita visita la celler abans de l'espectacle. Inclou espectacle, dues degustacions i petits entreteniments al finalitzar. S'acompanyarà l'espectacle amb una copa de vi i una segona copa amb snacks al finalitzar.

Es poden reservar les entrades anticipades a 15€, o bé adquirir-les el mateix dia al celler per 20€ També a aquesta web. Per a més informació, al 679 21 28 55.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: