Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

La Capsa de Música de Tarragona acull la semifinal del concurs Sona 9

Els grups actuaran aquest divendres 14 de setembre, a les 20h, a l'espai de la Tabacalera, amb Joan Reig com a artista convidat

Joan Reig serà l'artista convidat aquest divendres a la semifinal a Tarragona del concurs SONA 9 Joan Reig serà l'artista convidat aquest divendres a la semifinal a Tarragona del concurs SONA 9 CEDIDA
Espectacles Redacció Infocamp
Dijous, 13 Setembre 2018 20:44

Coincidint amb les Festes De Santa Tecla, l'Associació de Músics de Tarragona (aMt) proposa gaudir de la nova semifinal del concurs SONA 9 a Tarragona, aquest divendres 14 de setembre, a partir de les 20h, a la Capsa de Música, i que aquest any torna a proposar-nos tres nous creadors dels Països Catalans, Va!, L'Home Brut i Menut. El concert, que serà gratuït, tindrà com a convidat especial a Joan Reig.

VA! (Pop – Rock · Barcelona)

Exploradors de nous sons, VA!, són un grup de pop que mira de reüll al folk i el pop independent. Tot i començar a fer cançons en format acústic, els barcelonins van ampliar el projecte a més components que van donar un aire més contemporani i potent a les seves composicions.

L’HOME BRUT (Pop – Rock · Beneixida)

L’Home Brut fan neteja, i fugint d’etiquetes musicals ens proposen un viatge sonor sense prejudicis. Són una de les bandes més actives de la nova escena valenciana i des dels seus inicis no han parat de treballar. L’any 2015 van estar nominats a la millor maqueta en els Premis Ovidi Montllor de la música en valencià.

MENUT (Cançó d’autor - Móra la Nova)

Menut és Carles Blanch, cantautor revolucionari i explorador de les noves formes d’entendre i interpretar la música d’arrel. Amb unes cançons inspirades en la cançó protesta del segle XX i de tradició oral, el cantautor investiga en nous sons, acostant-se al pop i l’electrònica, sense oblidar-se de la música tradicional de les Terres de l’Ebre.

JOAN REIG (Cançons -Constantí)

És l’artista convidat que tancarà la nit de la semifinal del Sona 9 i a on la qualitat innegable es donarà la mà dels nous valors musicals dels països catalans. Joan Reig, presenta a Tarragona ciutat i per les Festes de Santa Tecla, el seu primer disc en solitari després de més de 35 anys pujant als escenaris. Ara recull en un disc sis cançons que són un resum d'allò que interpreta en els seus concerts: peces pròpies noves, d'altres d'Els Pets readaptades i també versions d'artistes que l'han marcat com a músic i persona.

En Joan Reig, bateria d'Els Pets i membre d'altres formacions com Refugi, Mesclat i Tàrraco Súrfers, consolida amb el seu nou disc en solitari i amb banda la seva carrera com a cantant.

Es tracta del projecte més íntim i personal de l'artista constantinenc. Per primera vegada treu un recull de cançons pròpies en un projecte en solitari, com a Joan Reig. A la primavera va sortir el disc en format vinil de 10 polzades amb sis cançons. Acompanyen al cantant a l'escenari músics de la talla de Pemi Rovirosa i Jimmy Pinyol (Lax'n'busto), Sergi Esteve (Josep Romeu) i Dani Peña ("Refugi")

El repertori es compon de cançons del disc, versions de músics com Bob Dylan, Elvis Presley o Elvis Costelo. Completaran l'espectacle cançons d'Els Pets de Joan com: 'S'ha acabat', 'Segon Plat' o 'El poble sobre el barret de fum'.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: