Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

La Banda Unió Musical de Tarragona celebra els 25 anys amb el cicle de concerts 'Banda i esports'

La gira comença aquest diumenge 17 de juny, a les 19h, a Sant Pere i Sant Pau i continuarà a Torreforta (4 d'agost) i Bonavista (1 de setembre)

La Banda Unió Musical de Tarragona celebra el seu 25è aniversari amb un cicle de tres concerts La Banda Unió Musical de Tarragona celebra el seu 25è aniversari amb un cicle de tres concerts CEDIDA
Espectacles Redacció Infocamp
Dissabte, 16 Juny 2018 18:12

La Banda Unió Musical de Tarragona celebra el seu 25è aniversari amb el cicle de concerts 'Banda i esports', on oferiran un repertori d’obres molt conegudes relacionades amb l’esport com a vincle principal per tal de commemorar els XVIII Jocs Mediterranis Tarragona 2018. Es tracta d’una gira de tres recitals que es duran a terme a Sant Pere i Sant Pau, Torreforta i Bonavista i seran gratuïts i oberts a l’assistència de tots els veïns.

El primer dels concerts serà el diumenge 17 de juny, a les 19h, a la plaça Cuba de Sant Pere i Sant Pau; el proper serà a la plaça del Tarragonès de Torreforta el 4 d’agost, a les 20h, i la celebració es clourà l’1 de setembre, a la plaça de la Constitució de Bonavista, a les 20h. Els actes de celebració de la BUMT compten amb el suport de la conselleria de Cultura.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: