Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Joan Reig, al Celler Masroig

El músic presentarà el nou disc 'La culpa', aquest dissabte 16 de juny, a les 19 / El celler obrirà una hora abans les seves portes per a aquelles persones que el vulguin visitar gratuïtament

Joan Reig presentarà 'La culpa' al Celler Masroig Joan Reig presentarà 'La culpa' al Celler Masroig CEDIDA
Espectacles Redacció Infocamp
Divendres, 15 Juny 2018 19:31

El proper dissabte 16 de juny, a les 18h, s’obriran les portes del Celler Masroig gratuïtament per a totes aquelles persones que vulguin visitar-lo. Un recorregut per les seves instal·lacions, des dels antics dipòsits subterranis de 1917 a les actuals àrees de producció i embotellat. Durant la visita s’explicarà la història i llegenda de les Pinyeres, el vi protagonista.

A les 19h l’esdeveniment continuarà amb el concert en directe de Joan Reig acompanyat de la seva banda. El disc 'La culpa' inclou tres versions i tres cançons de nova creació. Tampoc hi faltaran versions dels Pets, Mesclat i Refugi.

Durant el concert també s’oferiran degustacions de vins i tapes diverses elaborades amb productes de la zona.

Per Celler Masroig aquest és l’inici d’una nova etapa on aposta per donar suport al territori i a la cultura del nostre país.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: