Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

L'Orquestra de l'EMMPAC tanca la programació del “Temporada” al Vendrell

Els alumnes de l'Escola Municipal de Música Pau Casals presenten aquest diumenge 3 de juny, a les 12h, 'L'Arlesienne al Vendrell' a l'Auditori Pau Casals

Imatge d'arxiu d'un concert de l'Escola Municipal de Música Pau Casals del Vendrell Imatge d'arxiu d'un concert de l'Escola Municipal de Música Pau Casals del Vendrell EMMPAC
Espectacles Redacció Infocamp
Dissabte, 02 Juny 2018 11:32

L'última cita amb el “Temporada” d'aquest semestre és aquest diumenge 3 de juny, a les 12h, a l'Auditori Pau Casals, on els alumnes de l'Escola Municipal de Música Pau Casals del Vendrell presenten 'L'Arlesienne al Vendrell'. El concert anirà a càrrec de l'Orquestra de l'EMMPAC, amb les alumnes premiades a la Beca Agustí Cohí Grau 2017, Bruna Escolà i Gemma Vigo. Les dues joves interpretaran obres de Bizet, Bartók, Fukushima i Debussy, entre altres.

L’Orquestra de l’EMMPAC està formada per uns trenta instrumentistes de corda i vent que estan estudiant o han finalitzat els estudis de nivell mitjà. El repertori de l’orquestra abasta tots els estils i èpoques, fent especial èmfasi en el període clàssic i en autors catalans.

El calendari de l’orquestra està organitzat per quadrimestres, al final dels quals es fa un concert obert al públic. A més, periòdicament, es fan concerts i intercanvis amb altres joves orquestres per tal d’enriquir l’experiència personal i musical dels components. L’orquestra va ser fundada i dirigida per Albert Solé Galí, que en va ser el director de l’any 1990 al 2007, any en què Xavier Pagès i Corella en va prendre el relleu. Des del 2016 l'orquestra està dirigida per Raúl Lacilla Crespo.

Les alumnes premiades

La Bruna Escolà va néixer el 1999 a Barcelona. Va començar els estudis musicals a l’Escola de Músics i JPC on va estudiar grau professional i actualment estudia fagot. Ha estat guardonada amb diversos premis, entre ells la Beca de la fundació Ferrer-Salat per realitzar els seus estudis superiors de guitarra. Actualment estudia 1r curs d’Interpretació de música clàssica al Conservatori Superior del Liceu amb el professor Guillem Pérez-Quer.

La Gemma Vigo Mitjans també va començar els seus estudis musicals a l’Escola Municipal de Música Pau Casals, on s’especialitza en els instruments de flauta travessera i piano. Ha obtingut reconeixements en diferents edicions de la Mostra de Joves Intèrprets de l’EMMPAC a nivell individual i música de cambra; també ha obtingut el tercer premi del Concurs de Cambra amb Guitarra a Badalona. Actualment estudia a l’Institut Escola Artístic Oriol Martorell de Barcelona.

La venda d'entrades té el format habitual: a través del web www.ticketea.com, a la Regidoria de Cultura (La Rambla, 24), i al mateix Auditori Pau Casals, una hora abans del concert.

 

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: