Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

‘La Suite de l’Aigua’ arriba a l’Auditori Diputació

El concert d'aquest divendres serà a càrrec dels alumnes del Conservatori de Música de la Diputació de Tarragona

Detall del cartell promocional de 'La Suite de l'Aigua', que es presentarà aquest divendres a l'Auditori Diputació Detall del cartell promocional de 'La Suite de l'Aigua', que es presentarà aquest divendres a l'Auditori Diputació CEDIDA
Espectacles Redacció Infocamp
Dijous, 26 abril 2018 10:28

El Conservatori de Música de la Diputació de Tarragona oferirà aquest divendres, 27 d’abril, a les 19h, el concert audiovisual ‘La Suite de l’Aigua’. La peça serà interpretada en versió piano a quatre mans per estudiants de grau professional del Conservatori. Aquest acte, amb entrada lliure, s’emmarca en la programació cultural dels Jocs Mediterranis Tarragona 2018.

L’obra fa una reflexió sobre la història de l’aigua a la Terra, el seu origen, la màgia, l’ús actual i les seves emocions per tal de recordar el valor incalculable com a patrimoni de vida i recurs limitat que aquesta posseeix. A través d’una estructura de suite clàssica, però amb un tractament contemporani, la interpretació s’acompanya de projeccions audiovisuals i textos. També fa un homenatge a compositors que ja han parlat de l’aigua com Händel, Bach, Mozart i Chopin.

‘La Suite de l’Aigua’, composició musical de Carlota Baldrís, es va estrenar el 2014 a l’Auditori de Barcelona amb un espectacle dirigit per Joan Fort (Comediants) on incorporava interpretacions per a violoncel i electrònica, projeccions de vídeo i la intervenció d’un actor. Aquest concert visual està inspirat en les investigacions de Masaru Emoto sobre l’efecte de les paraules, la música, els colors, els pensaments i les emocions en les molècules d’aigua, i per tant, en nosaltres mateixos (60% d’aigua i un 75% quan naixem) i en el planeta (75% d’aigua).

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: