Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Èxit en la representació dels Pastorets Infantils del Vendrell

Serà aquest diumenge quan arribi el torn dels més grans amb una obra renovada, diferent muntatge i nous actors i actrius

Imatge dels actors i actrius que van representar els Pastorets Infantils del Vendrell. Imatge dels actors i actrius que van representar els Pastorets Infantils del Vendrell. CEDIDA
Espectacles Redacció Infocamp
Dimecres, 18 Gener 2017 09:50

Èxit rotund als Pastorets Infantils del Vendrell, atès que l’aforament del Teatre Àngel Guimerà s’emplenà fins l’última fila el passat diumenge 15 de gener. Així mateix, l’obra va anar molt rodada, en conjunt l’escenificació fou molt lluïda i, en general, amb molt bona interpretació dels gairebé cinquanta actors i actrius, molts dels quals era la primera vegada que trepitjaven un escenari. Cal recordar que enguany s’estrenava direcció artística, diferents canvis en l’obra i, sobretot, en el muntatge general de l’espectacle, que es va resoldre a la perfecció i fou molt ben acceptat pel nombrós públic assistent.

Torn dels més grans

A partir d’aquest diumenge, 22 de gener, agafaran el protagonisme els grans, els Pastorets del Vendrell, amb una obra també renovada, diferent muntatge i nous actors i actrius; sobretot joves que han passat dels Pastorets Infantils als Pastorets del Vendrell grans. També comptarà amb canvi de músiques, amb la introducció d’un fragment del Cant Sibil·la i cant en directe, entre d’altres. Les representacions s’aniran succeint cada diumenge, a les 17h, al Teatre Àngels Guimerà, fins el diumenge, 12 de febrer.

Per poder reservar les entrades es pot fer a través del telèfon 977 662 993 o bé Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la., fins a 24h abans de començar l’espectacle.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: