Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

L'alumnat d'ESO de l'institut de l’Hospitalet de l'Infant rebrà classes d’educació emocional i comunicació efectiva

La formació està organitzada per la Regidoria d’Ensenyament per aquest segon trimestre de l’any

Les classes han començat aquest dimarts 30 de gener Les classes han començat aquest dimarts 30 de gener AJUNTAMENT DE VANDELLÒS I L'HOSPITALET DE L'INFANT
Ensenyament Redacció Infocamp
Dimecres, 31 Gener 2024 06:43

La Regidoria d’Ensenyament de l’Ajuntament de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant ha organitzat unes classes d’educació emocional i comunicació efectiva per a tot l’alumnat d’ESO de l’Institut Berenguer d’Entença de l’Hospitalet de l’Infant (de 1r a 4t).

Durant aquest trimestre, s’impartiran dues sessions a cada grup classe. Per impartir aquestes sessions, que complementen l’educació emocional que reben els joves del municipi, la Regidoria ha contractat a Verónica García, una coach emocional externa al professorat de l’institut.

L’objectiu principal d’aquesta formació és empoderar els estudiants perquè comprenguin com funcionen les seves emocions i pensaments i com aquests influeixen en el seu comportament i relacions.

“La nostra voluntat és que aquests alumnes que tenen entre 12 i 16 anys adquireixin habilitats que els permetin gestionar millor les seves emocions, comunicar-se de manera més efectiva de forma personal i interpersonal i desenvolupar una major empatia cap als altres. Creiem que aquestes habilitats són essencials per al seu benestar, per al seu creixement personal i per al seu èxit al llarg de la vida”, ha explicat la regidora d’Ensenyament, Yolanda Marqués.

Les classes, que han començat aquest dimarts 30 de gener, tenen un enfocament pràctic: en la primera, s’explora el “circuit emocional”: es mostra com els pensaments i emocions impacten directament en les nostres accions i decisions i es posa èmfasi en la comunicació, tant verbal com no verbal; i en la segona, es presta atenció al diàleg intern: els joves aprenen com els seus pensaments influeixen en les seves emocions i com canviar aquest diàleg pot tenir un impacte positiu en el seu benestar i relacions.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: