Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Calafell obre les inscripcions per al transport escolar del curs 2023-2024

Podran fer-se, telemàticament o de forma presencial, de l'11 d'abril al 19 de juny

El dimarts 11 d’abril s‘obren les inscripcions per al servei de transport escolar de Calafell per al curs 2023-2024 El dimarts 11 d’abril s‘obren les inscripcions per al servei de transport escolar de Calafell per al curs 2023-2024 AJUNTAMENT DE CALAFELL
Ensenyament Redacció Infocamp
Dilluns, 10 abril 2023 18:00

El proper dimarts 11 d’abril s‘obren les inscripcions per al servei de transport escolar de Calafell per al curs 2023-2024. El tràmit podrà fer-se fins al 19 de juny, tant de forma telemàtica com presencial, en aquest darrer cas a les oficines del Servei d’Atenció al Ciutadà (SAC) amb cita prèvia.

Per al curs 2023-2024, l’oferta de viatges per a cada usuari és de dos viatges per usuari i dia. És a dir, s'ofereixen dos viatges que es corresponen amb l'hora d'inici i de finalització de les classes. Els criteris i sistema de selecció places són els mateixos que el curs anterior.

Les línies i parades estan disponibles al web municipal.

El tràmit es pot fer mitjançant la seu electrònica o, de forma presencial, a les oficines del Servei d'Atenció al Ciutadà (SAC), amb cita prèvia.

Pagament dels rebuts en cas d’obtenir plaça al transport escolar

El no pagament del servei podrà suposar la pèrdua de la condició d’usuari en cas que s’acumulin deutes de dos mesos o més, de manera contínua o discontínua, prèvia audiència amb l’interessat.

Es recorda l’obligació d'estar al corrent de pagament dels rebuts del transport escolar corresponents a l’any escolar anterior (2022-2023) per poder optar a obtenir una plaça al transport escolar per al 2023-2024 en el moment de fer la sol·licitud. La falta de pagament de cap mes del curs 2022-2023 significarà la no admissió a tràmit i l’anul·lació de la sol·licitud.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: