Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Nous cursos de català a l'Hospitalet de l’Infant

Les inscripcions es faran del 24 al 29 de març i preferentment en línia

Els cursos presencials començaran el dijous 7 d’abril a la Sala Ferrer Malet de la Casa de Cultura Blanca d’Anjou Els cursos presencials començaran el dijous 7 d’abril a la Sala Ferrer Malet de la Casa de Cultura Blanca d’Anjou ARXIU / INFOCAMP
Ensenyament Redacció Infocamp
Dimarts, 15 Març 2022 21:04

El Consorci per a la Normalització Lingüística (CPNL) ha obert el període de matrícula per als cursos de català. Les inscripcions dels cursos que impartirà el Centre de Normalització Lingüística de l’Àrea de Reus Miquel Ventura (CNL) a l’Hospitalet de l’Infant, amb la col·laboració de la Regidoria d’Ensenyament, tindran lloc del 24 al 29 de març.

Per al tercer trimestre s’ofereixen tres cursos en modalitat presencial: un Bàsic 1, que s’impartirà els dimarts i dijous de 18 a 20 h; un Bàsic 2, els dimarts i dijous de 9.30 a 11.30 h, i un Bàsic 3, els dimarts i dijous de 15.30 a 17.30 h. A més a més del nivell bàsic, també es podran fer en línia els nivells elemental, intermedi, suficiència i C2.

La inscripció serà preferentment en línia des de l’enllaç https://www.cpnl.cat/inscripcions/. No obstant això, hi haurà atenció presencial a la Sala Ferrer Malet de la Casa de Cultura Blanca d’Anjou els dies següents: el dijous 24 de març, de 9.30 a 14 h i de 16 a 19 h, per a l’alumnat de l’últim any, i el dilluns 28 de març i el dimarts 29 de març, de 9.30 a 14 h i de 16 a 19 h, per a l’alumnat nou. Les persones interessades a ser-hi ateses de manera presencial han de demanar cita prèvia a partir del 9 de març per telèfon al 677 18 67 49 o per correu electrònic a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la..

Els cursos presencials començaran el dijous 7 d’abril a la Sala Ferrer Malet de la Casa de Cultura Blanca d’Anjou. Tota la informació necessària per preparar la inscripció i formalitzar-la és al web del CPNL

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: