Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

La Bisbal aprova una subvenció perquè els alumnes de l’Escola Ull de Vent puguin formar-se telemàticament

L’objectiu és que el centre educatiu pugui adquirir eines digitals per a aquelles famílies vulnerables que no disposen dels recursos necessaris

L'Escola Ull de Vent de la Bisbal del Penedès L'Escola Ull de Vent de la Bisbal del Penedès AJUNTAMENT DE LA BISBAL
Ensenyament Redacció Infocamp
Dimecres, 17 Juny 2020 09:18

La Junta de govern de La Bisbal del Penedès, del 8 de juny, ha aprovat la concessió d’una subvenció directa de 12.617,99 euros a l’Escola Ull de Vent amb l’objectiu que el centre educatiu pugui adquirir eines digitals i equips informàtics per a aquelles famílies que no disposen dels recursos necessaris per seguir el curs de forma telemàtica.

L’Ajuntament de la Bisbal, a través de la regidoria d’Ensenyament, col·labora en el funcionament de l’Escola Ull de Vent i, cada any, destina una partida del pressupost municipal a l’adquisició de material escolar i a altres despeses del centre educatiu. Enguany, la direcció de l’Escola Ull de Vent ha sol·licitat que la subvenció anual que li atorga l’Ajuntament es pugui destinar a la compra de material i a l’adquisició d’equips informàtics per cedir-los als alumnes que no disposen d’equips informàtics per seguir el curs de forma telemàtica, tenint en compte el context que ha generat l’epidèmia de coronavirus SARS-CoV-2.

Així, per tal de garantir la igualtat i l’accés de tots els alumnes a l’educació, especialment els nens i les nenes dels col·lectius més vulnerables de la comunitat educativa, l’Ajuntament de la Bisbal del Penedès ha aprovat la concessió de forma directa de la subvenció a l’Escola Ull de Vent perquè, aquesta, pugui dotar els alumnes més vulnerables d’eines digitals i dels recursos necessaris per poder donar continuïtat al procés d’aprenentatge de tot l’alumnat. Aquests equips serviran perquè els alumnes puguin seguir el curs telemàticament i, tenint en compte que el curs actual està finalitzant, s’adquireixen amb previsió, davant la incertesa dels contextos o situacions que es puguin donar durant el proper curs 2020-2021.

L’import de la subvenció que s’atorga a l’Escola Ull de Vent varia cada any en funció dels alumnes empadronats. L’Escola Ull de Vent rebrà l’import de la subvenció en dos pagaments. Un primer pagament del 50% es realitzarà durant aquesta setmana i el 50% restant s’abonarà durant el mes de juliol, quan l’Escola hagi presentat la justificació econòmica de les compres realitzades amb el primer abonament.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: