Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

S’amplien els terminis de la Beca DOP Siurana

El nou termini d'inscripció d'alumnes interessats és fins el 15 de maig via tutors/es, i fins i l'1 de juny, per a presentar els tres projectes finalistes per centre

Una de les dues beques que es concediran és per a l’Escola Institut d’Hoteleria i Turisme de Cambrils Una de les dues beques que es concediran és per a l’Escola Institut d’Hoteleria i Turisme de Cambrils DOP SIURANA
Ensenyament Redacció Infocamp
Dilluns, 06 abril 2020 11:54

Davant la situació causada pel Covid-19 i donat que el termini d’inscripció finalitzava el 31 de març, des del Consell Regulador de la DOP Siurana es va decidir ampliar el termini d’inscripció a la Beca DOP Siurana i la presentació dels projectes finalistes per centre, sense alterar-ne la resta .El nou termini d’inscripció d’alumnes interessats és fins el 15 de maig via tutors/es, i fins l’1 de juny per a presentar els 3 projectes finalistes per centre. De les 2 beques que es concediran, una és per a l’Escola Institut d’Hoteleria i Turisme de Cambrils, i l’altre per al millor projecte d’entre totes les escoles del país.

La DOP Siurana ha actualitzat les bases i des del Consell Regulador animen a tots els alumnes matriculats el curs 2019-20 escoles/instituts del Departament d’Educació de la Generalitat de Catalunya que imparteixin Cicles Formatius (CF) de la família Hoteleria i Turisme, a presentar-se a aquesta beca: "potser aquesta situació de confinament a casa pot ser una oportunitat per reflexionar com mengem, quins són els nostres pilars gastronòmics, com una bona alimentació és font de salut..., i poder dissenyar, experimentar, i fer un projecte amb l’oli d’oliva verge extra com a protagonista", apunta el Consell Regulador.

tastet oli Siurana DOQ Priorat 2018

Les beques

La dotació de cadascuna de les dues beques és de 500 €, un Curs de Tast d'Olis a càrrec del Panell Oficial de Tast d’Olis Verges de Catalunya, i l’oli, equivalent al consum d’una persona/any (15 litres).

El jurat estarà format pel xef Eduard Xatruch del restaurant Disfrutar i del Compartir, i un representant de la Fundació Alicia entre d’altres.

Finalment, la DOP Siurana remarca el seu "compromís" amb la qualitat i els valors de la nostra cultura gastronòmica, basats en la Dieta Mediterrània que ha fet que el Consell Regulador hagi instaurat una beca amb l’objectiu de distingir la sensibilitat i la valoració del producte, l’oli d’oliva verge extra, per al projecte i/o treball de síntesi on més destaqués.

Podeu consultar tota la informació sobre les bases i les beques a aquest enllaç o bé contactant amb el telèfon 648617177.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: