Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

La URV confirma que els estudiants que estan fent una mobilitat a Itàlia es troben en bon estat de salut

La Universitat també ha transmès tranquil·litat als estudiants i els ha recomanat seguir les indicacions de les autoritats sanitàries

Imatge d'arxiu del Rectorat de la Universitat Rovira i Virgili (URV) Imatge d'arxiu del Rectorat de la Universitat Rovira i Virgili (URV) ARXIU / INFOCAMP
Ensenyament Redacció Infocamp
Dimecres, 26 Febrer 2020 20:12

La Universitat Rovira i Virgili (URV) ha emès un comunicat on informa que està en contacte amb els estudiants que estan fent una mobilitat a Itàlia per donar-los suport en allò que necessitin i demanar-los que segueixin les instruccions de les universitats d’acollida. En aquest context, a través del Centre Internacional (I-Center) s’ha posat en contacte amb aquestes universitats per fer un seguiment de la situació a causa dels casos de COVID-19 (Coronavirus) comunicats en algunes regions del nord del país.

En total, hi ha 29 estudiants de la URV fent una estada de mobilitat a Itàlia, 18 dels quals es troben cursant els estudis en universitats que han suspès les activitats lectives durant aquesta setmana i 1 fent una estada de pràctiques. Tots ells es troben en bon estat de salut, segons fonts de la Universitat. D’altra banda, actualment hi ha 47 estudiants procedents d’Itàlia fent una mobilitat a la URV.

La Universitat també ha transmès tranquil·litat als estudiants i els ha recomanat seguir les indicacions de les autoritats sanitàries i fer ús de l’assegurança de mobilitat, que cobreix l’assistència mèdica, si és necessari.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: