Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

L'Escola Sant Jaume de Bràfim, l'escollida per donar el tret de sortida al curs escolar al Camp

El centre està integrat a la ZER Atzavara, juntament amb l'Escola Sant Sebastià de Nulles, l'Escola La Barqueta d'Alió i l'Escola Manuel de Castellví i Feliu de Vilabella

Imatge d'arxiu d'una visita de representants dels serveis territorials d'Educació a l'Escola Sant Jaume de Bràfim Imatge d'arxiu d'una visita de representants dels serveis territorials d'Educació a l'Escola Sant Jaume de Bràfim ARXIU / INFOCAMP
Ensenyament Redacció Infocamp
Dilluns, 09 Setembre 2019 19:40

El delegat del Govern a Tarragona, Òscar Peris, i el director dels Serveis Territorials d’Educació, Jean Marc Segarra, donaran el tret de sortida al nou curs escolar al Camp de Tarragona des de l’Escola Sant Jaume de Bràfim (Alt Camp).

El centre està integrat a la ZER Atzavara, amb 209 alumnes matriculats que es reparteixen entre l'Escola de Bràfim, l'Escola Sant Sebastià de Nulles, l'Escola La Barqueta d'Alió i l'Escola Manuel de Castellví i Feliu de Vilabella.

Evitar el despoblament de les zones rurals és una de les prioritat dels govern i des del departament d’Educació s’està treballant colze a colze amb les administracions locals, no només per mantenir obertes escoles en nuclis petits sinó també per millorar-ne els equipaments. En el cas de Bràfim, el departament d’Educació i l’Ajuntament s’han posar d’acord per poder construir un nou menjador escolar al costat de les actuals pistes de futbol.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: