Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El CNL de Tarragona acaba el curs 2018-2019 amb jocs en català per equips

Diversos equips d’alumnes i voluntaris van respondre preguntes a través del mòbil per aconseguir punts

El CNL de Tarragona ha dedicat aquesta cloenda general als jocs en català El CNL de Tarragona ha dedicat aquesta cloenda general als jocs en català CNL DE TARRAGONA
Ensenyament Redacció Infocamp
Dilluns, 24 Juny 2019 12:14

El CNL de Tarragona ha dedicat aquesta cloenda general als jocs en català. Diversos equips d’alumnes i voluntaris van respondre dijous passat preguntes a través del mòbil per aconseguir punts. L’equip guanyador va rebre lots de productes artesans de les nostres comarques. Aquests alumnes continuaran els seus estudis al setembre. L’acte va estar presidit per Santi Pallàs, president del Consell de Centre del CNL de Tarragona, i per la directora del Centre, Rosa Ibarz.

Durant aquest curs que ara acaba, hi ha hagut més de 3.000 inscripcions als cursos de català de Tarragona, Valls, El Vendrell, Calafell, Constantí, Vila-seca, Salou i els consells comarcals del Tarragonès, el Baix Penedès, la Conca de Barberà i l’Alt Camp. I més de 540 parelles lingüístiques. A més, s’han dut a terme 1.000 pràctiques lingüístiques en català als comerços col·laboradors que s’han adherit al programa del Voluntariat per la llengua del Consorci per a la Normalització Lingüística (CPNL).

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: