Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

×

Avís

JUser: :_load: No es pot carregar a l`usuari amb id: 691

Més de 2.000 alumnes de Reus rebran ajuts per al menjador escolar

La regidoria de Benestar Social encara té per resoldre més de 300 sol·licituds

Més de 2.000 alumnes reusencs rebran una ajuda per al servei de menjador escolar Més de 2.000 alumnes reusencs rebran una ajuda per al servei de menjador escolar ARXIU/ REUSDIGITAL.CAT
Ensenyament
Dimarts, 05 Setembre 2017 08:11

Són 2.101 els alumnes de la ciutat de Reus que gaudiran, aquest curs escolar 2017/18, d’un ajut per al menjador escolar. La línia d’ajudes que la regidoria de Benestar Social del consistori gestiona encara té per resoldre més de 300 sol·licituds. La xifra concedida fins ara és ja superior a la del curs passat, quan se’n van atorgar 2.035. La regidora del ram, Montserrat Vilella, va informar ahir que s’ha incrementat el nombre de subvencions en concepte de conciliació familiar amb l’objectiu de “donar suport als pares que treballen i que tenen pocs ingressos”. De fet, Vilella va destacar que ja se n’han concedit 573, per les 412 del curs acadèmic anterior.

Vilella va assenyalar també que la prioritat són “les famílies amb vulnerabilitat social” i va celebrar l’esforç de l’administració per destinar la partida adequada als ajuts. La regidora ha manifestat que, aquest cop, la Generalitat ha establert una sèrie de criteris que “han fet que més famílies puguin beneficiar-se dels ajuts”. Un any abans, la partida prevista va ser d’1,5 milions, inferior a l’actual, quantificada en 1.760.000 euros.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: