Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Neix Salut Fabroker

És el nou departament especialitzat de salut de la corredoria d’assegurances Fabroker.eu

 Francesc Solà, director de Fabroker.eu, donant la benvinguda a Jordi Nadal, coordinador del nou departament de Salut Fabroker Francesc Solà, director de Fabroker.eu, donant la benvinguda a Jordi Nadal, coordinador del nou departament de Salut Fabroker FABROKER
Empreses Redacció Infocamp
Diumenge, 12 Desembre 2021 08:07

La corredoria d’assegurances Fabroker.eu segueix creixent i posant a l’abast dels seus client més serveis. L’empresa, líder del seu sector a la província de Tarragona, presenta ara Salut Fabroker, un nou departament destinat a donar resposta a les necessitats actuals de la societat que passen, especialment després del procés de la pandèmia viscuda, per gaudir dels serveis de la sanitat privada.

A través de Salut Fabroker i la web www.clicsalut.com, l’objectiu és assessorar de manera personalitzada sobre les millors pòlisses mediques, cobertures familiars, períodes de carència i altres serveis relacionats amb l’àmbit de la salut privada.

Francesc Solà, director de Fabroker.eu, comenta que “crear aquest nou departament és molt important per a la nostra corredoria perquè volem seguir aportant totes les solucions asseguradores tant a particulars com a pimes, grans empreses i corporacions. La suma a la nostra estructura de la gent que formarà part de Salut Fabroker ens permet donar una empenta al sector assegurador de la salut que ara mateix, tal i com estan les coses, és fa del tot necessària”.

Fabroker.eu ha incorporat per a coordinar el nou departament de Salut Fabroker a Jordi Nadal, professional del món de les assegurances amb una trajectòria professional de més de 40 anys i que ha estat directiu de companyies asseguradores de la salut com Sanitas o Asisa.

També s’ha sumat a Fabroker.eu la corredoria M&P Diagonal, especialitzada en assegurances de salut, liderada per la família tarragonina Pujol, i amb dues dècades de trajectòria dedicades a aquest sector amb seu a la ciutat de Reus.

Francesc Solà, director de Fabroker.eu, amb els dos responsables de la corredoria M&P Diagonal que s'han incorporat a Fabroker.eu: Kiko Solà i corredoria MP

Segons les dades oficials, un 31,8% de la població de Catalunya disposa actualment d’alguna pòlissa d’assegurances de salut. L’any passat, de mitjana a nivell estatal, la contractació d’aquest tipus de pòlisses va créixer prop del 7%.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: