Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Els Premis Emprèn de la Diputació valoraran l’esforç dels projectes per adaptar-se a la Covid-19

Fins al 31 de juliol els aspirants poden presentar les seves propostes empresarials i optar a aquests premis, amb una dotació de 35.000 euros

Imatge d'arxiu del lliurament dels Premis Emprèn 2019 Imatge d'arxiu del lliurament dels Premis Emprèn 2019 ARXIU / INFOCAMP
Empreses Redacció Infocamp
Dilluns, 29 Juny 2020 11:04

La Diputació de Tarragona convoca un any més els Premis Emprèn, que impulsen projectes empresarials nascuts al Camp de Tarragona, les Terres de l'Ebre i el Baix Penedès amb l'objectiu de fomentar l'esperit emprenedor i contribuir a generar ocupació de qualitat a la demarcació. Fins al 31 de juliol els aspirants poden presentar les seves propostes i optar a aquests premis, amb una dotació econòmica total de 35.000 euros. Les persones interessades poden consultar tota la informació al web dipta.cat/empren/premis.

Els Premis Emprèn estan adreçats a les persones emprenedores que vulguin posar en marxa un projecte empresarial o que l’hagin iniciat a partir de l’1 de juliol de 2017. El certamen premiarà amb 4.000 euros el guanyador de cadascuna de les 5 categories del certamen: turisme, cultura i experiències; salut i esport; tecnologia i innovació; eficiència energètica, i sostenibilitat i economia social. A més, el jurat podrà atorgar fins a 15 reconeixements, cinc més que l’any anterior, a altres projectes participants, que s'enduran un premi de 1.000 euros cadascun. Tots els projectes premiats també rebran assessorament tècnic per part de la Diputació de Tarragona i/o de les seves entitats col·laboradores.

El diputat delegat d’Ocupació i Emprenedoria, Francesc Barbero, assenyala que “amb els guardons busquem premiar l’emprenedoria del nostre territori, però en aquesta edició també volem posar en valor aquells projectes empresarials que han aparegut en els darrers tres anys i que estan posant tots els seus esforços per evitar les conseqüències socioeconòmiques de la COVID-19”.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: