Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

SECOT assessora 120 casos anuals d'emprenedoria

L’associació de voluntariat d’assessorament empresarial assegura que, d'aquests, un 18% són un èxit

El president de l’entitat, Joan Veciana, s'adreça als membres de SECOT durant l'assemblea celebrada al Viver d’Empreses i Centre de Negocis Baix Ebre Innova de Camarles El president de l’entitat, Joan Veciana, s'adreça als membres de SECOT durant l'assemblea celebrada al Viver d’Empreses i Centre de Negocis Baix Ebre Innova de Camarles SECOT
Empreses Redacció Infocamp
Dijous, 20 Juny 2019 08:52

L’associació de voluntariat d’assessorament empresarial SECOT (Sèniors de Cooperació Tècnica) ha celebrat aquest dimecres l’assemblea general d’aquest primer semestre a les Terres de l’Ebre, concretament al Viver d’Empreses i Centre de Negocis Baix Ebre Innova de Camarles.

El president de l’entitat, Joan Veciana, ha destacat en el balanç anual que dels 120 casos d'emprenedoria anuals vora un 18% són un èxit. Això significa que aquella empresa s’ha constituït , ha tirat endavant la idea de negoci i, per tant, té la seva activitat econòmica i el seu benefici.

Una de les dificultats que es troben els voluntaris de SECOT és poder argumentar a l’emprenedor si el seu projecte és viable o no. A la vegada, justifiquen que és molt enriquidor estar en contacte amb gent jove i amb noves visions. De la mateixa manera, la seva tasca és buscar el tràmit corresponent per a cada cas concret de proposta.

SECOT obrirà una xarxa d'assessorament a l'Ebre

El president de l’entitat, Joan Veciana, ha explicat el motiu que els ha dut a desenvolupar aquesta assemblea a l’Ebre. Des de SECOT pretenen que un cop formades les corporacions municipals, comarcals i de la Diputació de Tarragona, tindre un amplia força a les Terres de l’Ebre per tal d’ajudar a tots els tècnics que desenvolupen aquesta tasca d’orientació emprenedora, i d’aquesta manera crear un important teixit empresarial al territori.

Per aquest motiu, SECOT ha fet una crida a establir convenis de col·laboració a les Terres de l’Ebre. L’experiència del passat, les ganes del present i la fórmula pel futur.

SECOT és una delegació provincial amb la intenció de tenir presència en tots els territoris de Tarragona. El seu objectiu és ajudar al petit i mitjà emprenedor que vol tirar endavant el seu projecte, mitjançant els seus coneixements i experiència.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: