Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Ercros participa en el segon panell públic assessor de la indústria química de Tarragona

El director del complex industrial de Tarragona d'Ercros va posar en valor la implantació de la tecnologia de membrana, que és la més avançada i respectuosa amb el medi ambient

Joan Miquel Capdevila, director del complex industrial de Tarragona d’Ercros, va participar en el segon panell públic assessor de la indústria química de Tarragona Joan Miquel Capdevila, director del complex industrial de Tarragona d’Ercros, va participar en el segon panell públic assessor de la indústria química de Tarragona ERCROS
Empreses Redacció Infocamp
Dijous, 28 Març 2019 07:42

Joan Miquel Capdevila, director del complex industrial de Tarragona d’Ercros, va participar en el segon panell públic assessor de la indústria química de Tarragona organitzat per l’Associació Química Empresarial de Tarragona (AEQT), que es va celebrar dimarts, 26 de març. Es tracta d’un espai de comunicació entre la societat civil i el sector químic del territori en el què es troben ambdós grups per a dialogar sobre temes d’interès mutu.

A la seva intervenció, Joan Miquel Capdevila va posar en valor el canvi tecnològic operat en 2018 i 2019 a la planta d’electròlisi del complex industrial per a implantar la tecnologia de membrana, que és la més avançada i respectuosa amb el medi ambient. Capdevila també va ressaltar que considera que la contaminació de l’aire és un dels principals problemes de la societat actual i va recordar que Ercros treballa per complir els terminis establerts per la reglamentació europea pel que fa a la reducció de les emissions de les seves instal·lacions industrials de Tarragona, el que implica destinar importants inversions per a reduir aquestes emissions.

En abordar el debat sobre l’impacte dels plàstics a l’entorn marítim i el model d’economia circular, el director del complex industrial de Tarragona d’Ercros va remarcar que la química no és el problema, sinó la solució donat que els plàstics disminueixen el deteriorament dels aliments, es fan servir com a aïllant tèrmic, per a canonades, sòls vinílics, etc. "La solució al problema –diu– és l’educació de la població en el reprocessament i en l’eliminació d’abocaments plàstics".

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: