Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Els afectats per la fallida de la cooperativa de l'Aleixar començaran a cobrar a finals de mes

Aprovats els comptes de 2017 que evidencien el frau

El magatzem i l'agrobotiga de la Cooperativa de l'Aleixar El magatzem i l'agrobotiga de la Cooperativa de l'Aleixar SÍLVIA JARDÍ / ACN
Empreses ACN
Dimecres, 09 Gener 2019 11:47

Els socis de la cooperativa de l'Aleixar, afectats per la fallida de la secció de crèdit, podrien començar a cobrar a finals de mes. La cooperativa disposa de prop de 250.000 euros de crèdits recuperats, un líquid que es preveu augmentar en relativament poc temps amb la venda de dos immobles. Abans d'acabar el gener, l'Ajuntament de l'Aleixar vol adquirir les oficines per 120.000 euros i també estudia fer-se amb el magatzem i l'agrobotiga, si l'opció de traspassar-ho a la cooperativa CoSelva no arriba a bon port.

En l'assemblea celebrada aquest dimarts a la nit es van aprovar els comptes de 2017 per àmplia majoria. L'informe d'auditoria certifica que, a data de 31 de desembre, les dades eren "reals" i que es dedueixen indicis del frau. L'auditor ha optat per no emetre opinió.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: