Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

SECOT organitza una jornada d’emprenedoria a Cambrils

L’acte, amb motiu dels seus deu anys, es portarà a terme demà i inclou una xerrada de la periodista Núria Perez sobre emprendre i innovar

Presentació de la jornada d'emprenedoria a Cambrils Presentació de la jornada d'emprenedoria a Cambrils CEDIDA
Empreses Redacció Infocamp
Dimarts, 24 Octubre 2017 17:15

SECOT ha organitzat una jornada d’emprenedoria que tindrà lloc el 25 d’octubre, a les 19:30h, a la Torre del Llimó de Cambrils, emmarcada en els actes de celebració del desè aniversari de la delegació de l’associació al Camp de Tarragona. El passat juny, l’entitat ja va reunir una trentena de voluntaris a la Torre del Llimó i properament publicarà una breu història d’aquests deu anys que tot just s’acompliran el proper mes de novembre.

La jornada començarà amb una presentació a càrrec de la regidora de Promoció Econòmica, Ana López. A continuació, la periodista i subdirectora del Diari de Tarragona, Núria Pérez, oferirà una xerrada sobre emprendre i innovar. La cloenda anirà a càrrec de l’alcaldessa de Cambrils, Camí Mendoza.

SECOT

SECOT és una entitat dedicada a l’assessorament, formació i tutories especialitzades sobre gestió i desenvolupament empresarial. Els seus membres són antics empresaris i executius que, en règim de voluntariat, ofereixen els seus coneixements i experiència a entitats, persones i empreses a nivell nacional i internacional, en el marc empresarial, de formació i de serveis socials. El perfil d’aquests voluntaris sèniors és divers però tots tenen en comú el fet d’haver liderat el desenvolupament d’empreses de referència del nostre entorn o bé ocupat càrrecs de responsabilitat en empreses estratègiques ubicades al territori. El vincle de l’Ajuntament de Cambrils amb SECOT, que es va iniciar amb la signatura del primer conveni de col·laboració l’any 2013, ha donat com a resultat una seixantena d’assessoraments tècnics especialitzats, plans de millora i plans de viabilitat per empreses. Aquest 2017 el servei d’informació, assessorament i orientació de Cambrils Emprèn ja ha atès 107 persones, sense comptar les que han participat en les sessions de formació, i ha derivat onze nous casos als voluntaris de SECOT.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: