Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Calafell ajuda a crear 14 empreses al poble

El servei Calafell Empresa també ha fet 18 seguiments i acompanyaments de projectes empresarials engegats el mateix any i en exercicis anteriors

El servei Calafell Empresa va ajudar a crear 14 empreses l'any 2016 El servei Calafell Empresa va ajudar a crear 14 empreses l'any 2016 CEDIDA
Empreses Redacció Infocamp
Dilluns, 27 Març 2017 07:58

L'Ajuntament de Calafell va ajudar a crear 14 empreses durant l'any 2016, a través del servei Calafell Empresa, de la regidoria de Treball. A més, al llarg de l'any passat va fer un total de 18 seguiments i acompanyaments de projectes empresarials engegats el mateix any i en exercicis anteriors.

Calafell Empresa també va fer 150 actes d'informació i 111 d'assessorament, a més de 16 accions d'assessorament i acompanyament en l'àmbit de les tecnologies de la informació i la comunicació, en particular pel que fa als negocis en línia i al màrqueting digital.

La tinenta d'alcalde de Qualitat de Vida de l'Ajuntament, Helena Rubio, destaca que la filosofia de l'Ajuntament és que “hi entri una idea i hi surti un projecte de negoci en marxa”. Aquest objectiu, des de fa un any, es vehicula especialment a través del Vilarenc Zenit, el centre empresarial municipal.

Calafell Empresa és un servei que vol impulsar la creació, consolidació i competitivitat de les empreses del municipi a través d'una oferta d'assessorament i formació tant als emprenedors que volen obrir el seu negoci com als empresaris que ja hi ha. S'ofereixen tres serveis gratuïts: el servei Emprèn, el servei Consolida i el servei Empresa TIC d'acompanyament en l'àmbit dels negocis i el màrqueting digital.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: