Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Mayka Navarro, Laura Fa, David Ramos i Gerard Romero, al cicle 'Experiència de Periodista'

El cicle, que enguany presentarà un nou format a la Sala Zero de Tarragona, tornarà a comptar amb el suport de Repsol

El president de la Demarcació de Tarragona del Col·legi de Periodistes, Esteve Giralt, i el director del complex industrial de Repsol a Tarragona, Javier Sancho, han reeditat el conveni de col·laboració El president de la Demarcació de Tarragona del Col·legi de Periodistes, Esteve Giralt, i el director del complex industrial de Repsol a Tarragona, Javier Sancho, han reeditat el conveni de col·laboració COL·LEGI DE PERIODISTES
Comunicació Abel Casanovas
Dimarts, 18 abril 2023 19:21

Els periodistes Mayka Navarro, Laura Fa, David Ramos i Gerard Romero participaran en el cicle 'Experiència de Periodista 2023, que tindrà lloc del 27 d’abril al 18 de maig. Aquesta nova edició, organitzada pel Col·legi de Periodistes de Catalunya a la Demarcació de Tarragona, tornarà a comptar, per onzè any consecutiu, amb el patrocini de Repsol.

La periodista de successos Mayka Navarro serà l’encarregada d’obrir l’Experiència de Periodista, el 27 d’abril, a les 20 h. El següent dijous 4 de maig serà el torn de la periodista del cor Laura Fa; l’11 d’abril ho farà el fotoperiodista de Getty Images, David Ramos, i el punt final al cicle el posarà el periodista esportiu i streamer, Gerard Romero, el dia 18 de maig.

Aquestes conferències es duen a terme amb l’objectiu que reconeguts periodistes acostin la seva trajectòria i aportin la seva visió sobre un sector en constant transformació com és el del periodisme i comunicació.

Canvi de format

El cicle de periodistes d’enguany torna amb un canvi de format, que comença per marxar de l’Antiga Audiència de Tarragona i traslladar-se a la Sala Zero, per “propiciar un ambient més desenfadat i informal que permeti connectar amb els periodistes més joves, comenta Esteve Giralt, president del Col·legi de Periodistes de Catalunya a la Demarcació de Tarragona. A més, “abans, durant i després de l’experiència es podran fer consumicions”.

Les converses amb els periodistes es desenvoluparan en un set més intimista, més proper a un latenight que no pas a una conferència formal.

L’horari del cicle 'Experiència de Periodista' també es modifica i passa als dijous a les 20 h, un “horari afterwork que busca el bon temps i les ganes de sortir per crear un punt de trobada entre periodistes, estudiants de periodisme i públic en general”, explica Giralt.

Renovat el conveni amb Repsol

L’acte de presentació de la nova edició del cicle també ha servit perquè el Col·legi de Periodistes i Repsol renovin un any més el seu conveni de col·laboració. Per Giralt, “la renovació d’aquest acord és clau per poder dur a terme aquesta activitat”.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: