Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El periodista Víctor Amela, al cicle 'Escenaris de futur' del Vendrell

La trobada que porta per títol 'Televisió, compromís amb la informació?' tindrà lloc, aquest dijous 14 de novembre, a les 19h, al Museu Deu

Imatge d'arxiu del periodista i comunicador Víctor Amela Imatge d'arxiu del periodista i comunicador Víctor Amela ARXIU / INFOCAMP
Comunicació Redacció Infocamp
Dimecres, 13 Novembre 2019 18:32

 L’EINA, el Servei d'Ocupació del Vendrlel, continua amb la programació del Cicle 'Escenaris de Futur', unes trobades que tenen com a objectiu oferir al públic assistent els punts de vista d'experts en diferents matèries relacionades amb l'economia, la innovació, la comunicació i la cultura i que són determinants per a entendre els moments en què vivim.

En aquesta ocasió i en companyia del periodista i comunicador Víctor Amela, es tractarà el tema de la comunicació audiovisual, una trobada que porta per títol 'Televisió, compromís amb la informació?”'. La periodista Silvia Martínez de RTV El Vendrell, conduirà l'entrevista que tindrà lloc al Museu Deu el dia 14 de novembre les 19 hores.

Víctor Amela (Barcelona, 30 de setembre de 1960)

És periodista i escriptor i ha treballat a diferentes mitjans de comunicació. A La Vanguardia, va començar cobrint la secció d'espectacles per dedicar-se després a la secció de televisió.

El 1989 va ser nomenat cap de la secció de comunicació de La Vanguardia, des d'on va continuar fent entrevistes i crítiques de televisió. Va co-crear La Contra de La Vanguardia amb Ima Sanchís i Lluís Amiguet al gener de 1998, on s'han publicat més de 1.800 entrevistes.Va ser vicepresident de la CRIT (Associació de Crítics i Informadors de Televisió).

En l'actualitat col·labora al programa Arucitys a la Sexta TV i a El món a Rac 1 de RAC1. També és conferenciant i moderador de debats en diverses institucions sobre assumptes relatius a la comunicació.

També va ser professor a la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) i a la Facultat Blanquerna de Ciències de la Comunicació de la Universitat Ramon Llull (URL). També ha impartit classes o col·laborat amb diverses universitats com la Universitat de Saragossa, la Universitat de Girona, la Universitat de Castelló o la Universitat Oberta de Catalunya.

Com a escriptor ha publicat, entre d’altres, els titols Jo hauria pogut salvar Lorca (2018), La filla del capità Groc (2016), Història cultural de l'audiovisual (2008) o La televisió-espectacle (2008).

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: