Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El documental ‘Acueductos II’, seleccionat en dos festivals internacionals de cinema

El capítol compta amb l’aqüeducte romà de les Ferreres com un dels protagonistes / Competirà al Festival Internacional de Cinema a Oregon (EUA) i a la mostra de cinema científic de Belgrad (Sèrbia)

Imatge d'arxiu de l'aqüeducte de les Ferreres o Pont del Diable Imatge d'arxiu de l'aqüeducte de les Ferreres o Pont del Diable TARRAGONA TURISME
Comunicació Redacció Infocamp
Divendres, 18 Gener 2019 09:03

L’aqüeducte romà de les Ferreres és un dels grans protagonistes del capítol ‘Acueductos II’ de la sèrie documental ‘Ingeniería Romana’, seleccionat per competir al Festival de Cinema de The Archeology Channel a Oregon. El certamen se celebrarà de l’1 al 5 de maig i s’hi podran veure pel•lícules referents del gènere del patrimoni cultural, per la qual cosa la selecció significa un gran èxit per al documental.

A més, el mateix capítol serà projectat a la Mostra Internacional de Cinema de Arqueològic del Museu Nacional de Belgrad a Sèrbia, que presenta cada any una selecció de les millors realitzacions europees de cinema documental científic i que enguany tindrà lloc durant la segona quinzena de març.

‘Acueductos II’ va ser reconeguda recentment al Festival Internacional de Cinema Arqueològic de Bidasoa, a Irun entre el 19 i el 24 de novembre, i se suma als nombrosos guardons obtinguts per ‘Ciudades I’, que va comptar amb la Tàrraco romana com a protagonista, al mateix Festival Internacional de The Archaeology Channel i al Festival de TV i Cinema de Nova York.

‘Ingeniería Romana’ és una sèrie dirigida per José Antonio Muñiz i produïda per Digivision, Structuralia, Grandhermetic i RTVE, que ha comptat amb el suport de l’Ajuntament de Tarragona, la Fundació Smart Region i el Patronat Municipal de Turisme de Tarragona. L’estrena dels dos nous capítols tindrà lloc el mes vinent a la 2 de Televisió Espanyola després de la preestrena d’’Aqüeductes II’ el passat 18 de desembre a Tarragona.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: