Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Arriben les pizzes "al metre" a la Fira Centre Comercial de Reus

La Pizzeria "Monterrosa", especialitzada en pizzes de 30 i 60 cm i amb una deliciosa varietat de sabors, ret homenatge a l'emblemàtica sala de cinema

La Pizzeria Monterrosa La Pizzeria Monterrosa LA FIRA CENTRE COMERCIAL
Comerç Redacció Infocamp
Diumenge, 29 Octubre 2023 13:18

La Fira Centre Comercial dona la benvinguda a un nou operador, la Pizzeria Monterrosa, que obre les seves portes avui en la segona planta del centre i promet ser una experiència única per als amants de la pizza.

La Pizzeria Monterrosa està especialitzada en l'elaboració de pizzes "a metre", en un format de 30 i 60 centímetres i amb una deliciosa varietat de sabors. El seu nom, "Monterrosa", ret homenatge a l'emblemàtica sala de cinema que encara és present en la memòria col·lectiva de la ciutat perquè va ser un dels primers espais dedicats al setè art a reobrir després de la Guerra Civil.

Per als quals ho recordin, el cinema estava situat en el raval de Jesús i representa un destacat exemple de l'arquitectura historicista i monumental de la postguerra. Estava equipat amb la tecnologia més avançada de la seva època i va acollir les més importants estrenes del moment.

"El Rosa"

"El Rosa", com se'n deia popularment, era gestionat per l'empresari Joaquim Oliva Mestre i va romandre en actiu durant quaranta anys, d'aquí la seva transcendència a la ciutat.

cinema Monterrosa

Imatge d'arxiu del cinema Monterrosa (Cedida)

Ara, recuperant el nom del cinema que es va convertir en institució, la Pizzeria Monterrosa obre a La Fira, Centre Comercial gestionat per SILICIUS, per a rendir tribut a un Reus en blanc i negre i evocar una època en la qual el cinema il·luminava les vides dels ciutadans.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: