Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

La Via T impulsa el primer calendari d'Advent de Tarragona

El calendari, que té un preu de 12 euros, compta amb diversos regals i sorpreses i es podrà adquirir en diversos establiments de la ciutat

La Via T ha impulsat un calendari d’advent únic i exclusiu molt identificat amb els elements més icònics de la ciutat La Via T ha impulsat un calendari d’advent únic i exclusiu molt identificat amb els elements més icònics de la ciutat LA VIA T
Comerç Redacció Infocamp
Dimecres, 23 Novembre 2022 08:52

L’associació de comerciants de Tarragona, La Via T, ha impulsat un calendari d’advent únic i exclusiu molt identificat amb els elements més icònics de la ciutat. Les il·lustracions d’aquest element nadalenc són obra del membre de l’AIT Tarragona, Jordi Beltran.

El primer calendari d’advent tarragoní compta amb les 25 caselles corresponents i les xocolatines a l’interior, però com a novetat inclouen molts regals i sorpreses vinculats amb la numeració situada a la part de darrere del calendari.

Premis

Els regals i sorpreses que s’amaguen rere les caselles del calendari són molt diversos. Els qui obtinguin el calendari podran entrar al sorteig i optar a cinc entrades dobles per anar al Magatzem Reial, una entrada doble per gaudir del Salting Tarragona, un diamant de 0,2 quirats, cinc paquets dobles d’atraccions i simuladors de la fireta de Nadal, dues targetes de 50 euros per consumir al Boboli Tarragona, dues entrades dobles per anar al PortAventura i Ferrari Land, una planxa i un assecador de cabell, dues entrades per l’espectacle de Los Secretos, una entrada doble per al ballet del ball dels cignes, una entrada doble pel concert del Arrebato, una entrada doble per a la fira Starraco Unlimited, una entrada doble per al concert de Cafè Quijano, un lot de productes de la Farmàcia M. Esther i una setmana al casal d’anglès Kids and us.

Punts de venda

El calendari d’Advent de la Via T es podrà adquirir per 12 euros en diversos establiments de la ciutat, com ara El Lloro de la Negrita, Farmacia Maria Esther, Abacus, Sr. Miyagi de Tarragona i Via T-Tarragona Shopping.

Per fer la comanda: aquí

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: