Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Taller de suport al comerç local a Santa Coloma de Queralt

El taller, al qual van assistir 14 persones, té per objectiu fomentar les compres de proximitat i aconseguir la fidelització dels clients

El taller de suport al comerç minorista es va celebrar dimarts a la sala d’actes del Castell dels Comtes de Santa Coloma El taller de suport al comerç minorista es va celebrar dimarts a la sala d’actes del Castell dels Comtes de Santa Coloma startap.cat / AJ. DE SANTA COLOMA DE QUERALT
Comerç Redacció Infocamp
Dimecres, 18 Novembre 2020 20:41

Aquest dimarts 17 de novembre s’ha dut a terme a Santa Coloma de Queralt un taller de suport al comerç minorista, que ha comptat l'assistència de 14 participants. Aquesta és una iniciativa nascuda de la Cambra de Comerç de Reus adreçada a comerciants, serveis i petita empresa. L’objectiu és incentivar els comerciants i els consumidors, fomentar les compres de proximitat i aconseguir la fidelització dels clients.

L’actual situació ha accelerat el canvi de model de consum, cal adaptar-se i comunicar-se mitjançant tots els recursos i eines disponibles, entre ells la digitalització de les botigues.

L’Ajuntament de Santa Coloma de Queralt ha cedit la sala d’actes del Castell dels Comtes per poder dur a terme el taller amb totes les mesures de prevenció requerides, fet que ha permès poder fer-lo de manera presencial.

El proper dia 23 de novembre es durà a terme al mateix lloc el segon taller 'Com transmetre una imatge que aporti valor al negoci'.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: