Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El Vendrell lliura els premis de la campanya “Compra i guanya”

A causa de pandèmia de la Covid-19, tots els premis han quedat ajornats fins al 2021

Lliurament dels premis de la campanya "Compra i guanya" Lliurament dels premis de la campanya "Compra i guanya" AJUNTAMENT DEL VENDRELL
Comerç Redacció Infocamp
Dilluns, 16 Novembre 2020 23:09

El passat dimecres 11 de novembre i el divendres 13 de novembre es van fer els dos actes de lliurament de premis als guanyadors de la desena edició de la campanya comercial "Compra i guanya" que s’ha dut a terme durant el passat mes d’octubre.

Les 31 experiències en els 31 municipis organitzadors de la campanya s’han dividit en 15 lots. Els 15 premiats, a més de 2 experiències han guanyat un val de 20€ cedit pel CIT per gastar en el comerç local associat. El comerciant del primer premi també té premi.

El comerç guanyador per conèixer Vilanova del Camí ha estat “Les Delicies de Laura”.

Les experiències son a: Argentona, Balaguer, Besalú, Cabrera de Mar, Calaf, Cardona, Centelles, Cervera, Cervià de les Garrigues, el Vendrell, Falset, Juneda, la Selva del Camp, les Borges Blanques, l’Arboç, l’Espluga de Francolí, Lleida, Manresa, Mediona, Roda de Ter, Sallent, Sant Hipòlit de Voltregà, Sant Martí de Tous, Sant Quintí de Mediona, Santa Coloma de Queralt, Torelló, Tortosa, Tremp, Ulldecona i Vilanova del Camí.

Tot i això, a causa de pandèmia de la Covid-19, tots els premis han quedat ajornats fins al 2021.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: