Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El comerç de Cunit demana el suport de la Federació Empresarial del Gran Penedès

La regidora de Comerç i Consum, Beatriz Luque, es mostra satisfeta després de la primera trobada amb la presidenta de la FEGP, Neus Lloveras

La regidora de Comerç i Consum, Beatriz Luque, es va reunir amb la presidenta de la Federació Empresarial del Gran Penedès (FEGP), Neus Lloveras La regidora de Comerç i Consum, Beatriz Luque, es va reunir amb la presidenta de la Federació Empresarial del Gran Penedès (FEGP), Neus Lloveras AJUNTAMENT DE CUNIT
Comerç Redacció Infocamp
Diumenge, 02 Agost 2020 19:46

En els darrers dies ha tingut lloc la primera trobada entre l’Ajuntament de Cunit, en representació de la regidora de Comerç i Consum, Beatriz Luque i la Federació Empresarial del Gran Penedès (FEGP), representada per la seva presidenta Neus Lloveras.

Amb aquesta primera reunió, l’Ajuntament de Cunit obre una porta a una nova col·laboració pel que fa al foment del comerç i al desenvolupament econòmic del municipi.

Beatriz Luque es mostra molt satisfeta després d’aquesta primera trobada: “aquesta és una nova oportunitat per a obtenir suport per al nostre comerç local. Comptar amb la complicitat d’organitzacions com la FEGP és molt important per a poder donar més opcions als establiments de proximitat dels municipis i per a potenciar el territori del Penedès”.

 

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: