Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El Vendrell dinamitzarà el pont amb “food trucks”, actuacions, monòlegs i animacions

La campanya "Queda't, viu el pont al Vendrell' pretén animar el centre de la vila amb activitats a la plaça Nova

Imatge promocional de la campanya "Queda't, viu el pont al Vendrell" Imatge promocional de la campanya "Queda't, viu el pont al Vendrell" CEDIDA
Comerç Redacció Infocamp
Dijous, 05 Desembre 2019 19:00

Amb el lema “Queda’t, viu el pont al Vendrell”, del 5 al 8 de desembre, la Regidoria de Promoció Econòmica de l'Ajuntament del Vendrell organitza una campanya de dinamització al centre de la vila amb food trucks, actuacions musicals, monòlegs i animacions a la plaça Nova.

Aquest dijous 5 de desembre, a les 20h, es comptarà amb l’actuació dels monologuistes Miquel Espejo i Toni Cruz; el divendres 6 de desembre, a la mateixahora, hi actuarà The Rusties Blues Band; el dissabte 7 de desembre, també a les 20h, serà el torn de l’actuació musical d’Aisha Fay, i el diumenge 8 de desembre, a les 12 del migdia, hi tindrà lloc l'espectacle d’animació infantil 'Vine a ballar Bollywood'.

La regidora de Promoció Econòmica, Mari Luz Ramírez, ha manifestat que “amb aquesta campanya de dinamització convidem els vendrellencs i vendrellenques a quedar-se i viure el pont al Vendrell, gaudint d’aquesta zona d’oci a l’aire lliure al ple centre de la vila, i, alhora, volem oferir un atractiu més a les persones que ens visiten en aquestes dates”.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: