Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

S'entrega el premi de la campanya '‘Gaudeix Tarragona amb Cruises Amicvm!’

El premi és un cap de setmana d'experiències a la ciutat / La guanyadora ha estat una nord-americana que està passant una temporada a Tarragona

D’esquerra a dreta, els representants de la botiga Calçats 19,  la consellera de Comerç i els guanyadors de la campanya Cruises Amicvm D’esquerra a dreta, els representants de la botiga Calçats 19, la consellera de Comerç i els guanyadors de la campanya Cruises Amicvm MAURI
Comerç Redacció Infocamp
Dimecres, 24 Juliol 2019 10:04

La consellera de Comerç de l’Ajuntament de Tarragona, Maria José López, va lliurar, ahir, dimarts 23 de juliol, el premi de la campanya ‘Gaudeix Tarragona amb Cruises Amicvm!’, que consisteix en un cap de setmana d’experiències a Tarragona per a dues persones. A la campanya hi han participat 39 establiments i 1370 clients. La persona que gaudirà d’un cap de setmana d’experiències a Tarragona és Gaby Murphy, nord-americana, que està passant una temporada a Tarragona. Durant la seva estada ha adquirit un producte a l’establiment Calçats 19 de la Part Alta, que li va entregar la butlleta que ha resultat guanyadora.

Des del projecte Cruises Amicvm i la conselleria de Comerç de l’Ajuntament es valora positivament el desenvolupament de la campanya, en la qual a més dels comerciants i els restauradors adherits, hi han participat vuit empreses, que són les que oferiran les activitats als guanyadors. El cap de setmana inclou àpats, una visita guiada amb ulleres de realitat virtual, una sortida amb veler i una nit en un hotel de luxe.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: