Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

La Gimcana d’aparadors de Nadal de Torredembarra ja té guanyadors

Enguany han estat els nens i nenes nascuts entre els anys 2005 i 2013 els qui han pres part, amb un total de 151 butlletes recollides

Els guanyadors i guanyadores de la Gimcana d’aparadors de Nadal 2018 Els guanyadors i guanyadores de la Gimcana d’aparadors de Nadal 2018 AJUNT. DE TORREDEMBARRA
Comerç Redacció Infocamp
Divendres, 04 Gener 2019 18:36

La Gimcana d’aparadors de Nadal 2018 de Torredembarra ja té guanyadors, després que dijous al vespre es dugués a terme públicament l’acte del sorteig. En aquesta ocasió han estat els nens i nenes nascuts entre els anys 2005 i 2013 els qui han pres part, amb un total de 151 butlletes recollides.

Els guanyadors han estat: Yassir El Kanfoud (bicicleta), Genís Lumbreras Cañella (tauleta tàctil) i Víctor Zardoya (lot de productes escolars).

Les botigues guanyadores, segons els participants de la Gimcana, han estat:

Millor aparador decorat de Nadal: botiga Patufets (carrer de l’Onze de Setembre, 10)

Objecte amagat més original: botiga Espígol (carrer d’Antoni Roig, 72). Havia amagat una figura de Mr.Bean.

Botiga que hagi decorat l'aparador de manera més sostenible: en aquest cas un jurat especialitzat ha valorat tots els aparadors de la Gimcana i el premi ha estat per la botiga Vistaòptica, del carrer de Pere Badia, 9, que ha fet una composició molt original amb petites peces de fusta reciclada.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: