Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Últims dies per presentar projectes a la Beca d’Investigació Lucius Lucinius Sura

El termini acaba aquest divendres 5 de juliol i la beca té una dotació de 2.450 euros

Imatge de la convocatòria de l'edició anterior de la Beca d’Investigació Lucius Licinius Sura Imatge de la convocatòria de l'edició anterior de la Beca d’Investigació Lucius Licinius Sura CC TARRAGONÈS
Ciència Redacció Infocamp
Dimecres, 03 Juliol 2019 10:12

Aquest divendres dia 5 de juliol acaba el termini per presentar projectes a la Beca d’Investigació Lucius Lucinius Sura, que forma part de la XXI Convocatòria PremiTarragonès Beca d'Investigació. La beca s’atorga a un projecte de treball que es refereixi a la comarca o als municipis que la conformin. L’objectiu és fomentar els treballs de recerca que van configurant la història dels nostres municipis.

A més dels 2.450 euros de premi, el treball guanyador també es publicarà dins la col·lecció ‘Els llibres del Consell’.

Els projectes presentats seran jutjats per Salvador Anton, professor de Geografia i Turisme de la Universitat Rovira i Virgili (URV); Montserrat Duch, professora d’Història Contemporània de la URV; Jaume Massó, arqueòleg i museòleg; i Montserrat Palau, professora de Filologia Catalana de la URV. També en formaran part el president del Consell Comarcal del Tarragonès (CCT) i el president de la comissió de Cultura del CCT.

 

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: