Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

L'Ajuntament de Vandellòs i l'Hospitalet de l’Infant engega el Pla d'ocupació municipal de 2024

Fins al 3 de març, els veïns i veïnes en situació d’atur poden inscriure’s a la primera convocatòria de l’Acció d’Ocupació i Professionalització 

Imatge d'arxiu d'uns veïns contractats a través del pla d'ocupació municipal Imatge d'arxiu d'uns veïns contractats a través del pla d'ocupació municipal AJUNTAMENT DE VANDELLÒS I L'HOSPITALET DE L'INFANT
Vida Municipal Redacció Infocamp
Dimarts, 20 Febrer 2024 07:28

Amb l'objectiu de continuar alleugerint la situació de desocupació que pateix una part de la població del municipi, l’Ajuntament de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant ha obert la primera convocatòria del Pla d’ocupació municipal de 2024. A través d’aquest pla anomenat 'Acció d’Ocupació i Professionalitat', perquè els contractes laborals estan vinculats a accions formatives que es duen a terme en paral·lel a l'activitat laboral, el consistori vol millorar la capacitació i preparació per al mercat de treball dels veïns i veïnes en situació d’atur contractats per aquesta via.

Sol·licituds, fins al 3 de març

Qui vulgui participar en aquesta primera convocatòria de l’Acció d’Ocupació i Professionalitat 2024, amb què l’Ajuntament preveu contractar una vintena de persones, pot presentar la sol·licitud des d’avui 19 de febrer fins al 3 de març (inclòs), per Internet, a través de la Seu electrònica o de manera assistida a les oficines municipals d’atenció ciutadana (OMAC).

Cal tenir present que les sol·licituds presentades per a l’edició de 2023 ja no es consideren demandes actives, per tant, és necessari presentar una nova instància de participació per constar com a persona demandant d'ocupació per a l’any 2024.

Requisits

Les persones aspirants, per poder ser admeses, han de reunir uns requisits: estar en situació legal d'atur, estar inscrites al Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC), tenir 18 anys com a mínim i ser residents al municipi de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant (cal una data d'empadronament prèvia a l’1 de gener de 2021). També han d’estar inscrites a la Borsa de Treball d’IDETSA, l’empresa municipal de Promoció Econòmica.

Per afavorir l’objectivitat i la transparència en el procés selectiu dels candidats i candidates, es tornarà a aplicar el sistema quantitatiu de valoració de diversos criteris que, com a novetat, es va introduir en la darrera convocatòria de 2023, segons ha explicat la regidora de Recursos Humans, Esmeralda Saladié.

Un mínim del 5% de les incorporacions al pla d’ocupació es reservarà per a persones amb discapacitat reconeguda.

Les persones admeses treballaran a jornada completa, per períodes de tres a sis mesos, en funció dels tipus de serveis que prestaran, per reforçar actuacions a zones públiques, manteniment de mobiliari urbà, neteja d’espais públics i naturals i suport administratiu.

A la pàgina web de l’Ajuntament, www.vandellos-hospitalet.cat, es poden consultar les bases de la primera convocatòria de l’Acció d’Ocupació i Professionalitat de 2024

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: