Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Vila-seca s’adhereix al manifest de la Plataforma Mercaderies per l’Interior

El Ple de l’Ajuntament també aprova la memòria justificativa per a la posta en servei de l’empresa pública de serveis funeraris

Imatge del plenari de l'Ajuntament de Vila-seca celebrat aquest divendres 15 de desembre Imatge del plenari de l'Ajuntament de Vila-seca celebrat aquest divendres 15 de desembre AJUNTAMENT DE VILA-SECA
Vida Municipal Redacció Infocamp
Dissabte, 16 Desembre 2023 11:26

El plenari de l’Ajuntament de Vila-seca celebrat aquest divendres 15 de desembre va aprovar la memòria justificativa per a l’exercici de l’activitat econòmica de serveis funeraris mitjançant una societat pública de caràcter supramunicipal formada pels ajuntaments de Reus, Salou, Vila-seca i Constantí.

Les mercaderies, per l'interior

D’altra banda, el ple de l’Ajuntament es va adherir per unanimitat de tots els grups municipals al Manifest presentant per la Plataforma Mercaderies per l’Interior, sobre la necessitat d’un nou traçat del Corredor Mediterrani Ferroviari per l’interior, lluny de nuclis poblats i d’una alternativa provisional urgent de desviament del trànsit de mercaderies utilitzant la infraestructura ferroviària actual. En aquest sentit i en relació al manifest, el ple de l’Ajuntament de Vila-seca va recordar que "encara queda pendent de resoldre la sortida de les mercaderies que provenen del polígon sud i del Port de Tarragona al seu pas per l’estació de Vila-seca".

Per la reforma del finançament dels ens locals

El Ple de l’Ajuntament de Vila-seca va debatre també una moció que fou aprovada amb 19 vots a favor dels regidors dels grups municipals de Vila-seca Segura, PSC-Vila-seca Som Tots, Vila-seca en Comú i Decidim Vila-seca, i 2 vots en contra dels regidors de VOX. La moció, presentada per la Federació de Municipis de Catalunya i l’Associació Catalana de Municipis, entre d’altres acords, insta al Congrés, al Senat, al Parlament de Catalunya i als Governs de l’estat i de la Generalitat, a una reforma estructural del finançament dels ens locals que asseguri el compliment del principi de suficiència financera.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: