Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Junts aposta per reduir un 20% els sous dels regidors de Tarragona per saldar la situació econòmica

El grup municipal de l'oposició ha traslladat aquest dijous les seves propostes a l’alcalde Rubén Viñuales

El portaveu del GM de Junts a Tarragona, Jordi Sendra, atenent la televisió pública del Camp de Tarragona El portaveu del GM de Junts a Tarragona, Jordi Sendra, atenent la televisió pública del Camp de Tarragona JUNTS
Vida Municipal ACN
Dijous, 05 Octubre 2023 22:28

El grup municipal de Junts a Tarragona aposta per reduir un 20% els sous dels regidors i assessors de l’Ajuntament de Tarragona per “alleugerir” la situació econòmica del consistori. Es tracta d’una de les mesures que el partit ha traslladat aquest dijous a l’alcalde Rubén Viñuales, entre les que també destaca la reducció de l’IBI “tant com sigui possible”. També li han plantejat que prengui les mesures sancionadores necessàries davant l’incivisme en abocament de deixalles i brossa, així com per aquells vehicles que superin els 30 km/h dins de la ciutat.

Altres de les mesures que Junts ha presentat al govern municipal han estat la instal·lació de plaques fotovoltaiques als edificis municipals, la concessió de guinguetes a platges i jardins, la implementació de noves zones blaves i invertir als polígons industrials per facilitar l’arribada de noves empreses, entre altres.

Per la seva banda, la portaveu del PP a Tarragona, Maria Mercè Martorell, ha manifestat que el partit continua estudiant la proposta econòmica de l’Ajuntament amb la voluntat de “lluitar per tenir una ciutat que sigui capaç d’aconseguir més inversions”.

“Hi ha altres formes d’obtenir ingressos sense apujar els impostos”, ha defensat Martorell, qui afirma que presentaran les seves mesures al govern municipal en els pròxims dies.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: