Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

La Policia Local de Creixell incorpora un nou agent

L'agent compta amb 20 anys d'experiència com a membre del cos policial i ha treballat anteriorment en altres ajuntaments de Catalunya

L'alcaldessa de Creixell, Montse Muñoz, amb els membres de l'equip de govern municipal i el cap de la Policia Local, van donar la benvinguda al nou agent L'alcaldessa de Creixell, Montse Muñoz, amb els membres de l'equip de govern municipal i el cap de la Policia Local, van donar la benvinguda al nou agent AJUNTAMENT DE CREIXELL
Vida Municipal Redacció Infocamp
Divendres, 22 Setembre 2023 10:24

Aquest dimecres 20 de setembre, l'alcaldessa de Creixell, Montserrat Muñoz, amb els membres de l'equip de govern municipal i el cap de la Policia Local, Toni Dote, van donar la benvinguda a un nou agent que passa a formar part de la plantilla de la Policia Local.

El nou agent 041 és funcionari de carrera i compta amb 20 anys d'experiència com a membre del cos policial i ha treballat anteriorment en altres ajuntaments de Catalunya. A partir d'ara patrullarà pel terme municipal de Creixell al servei de tota la ciutadania.

A partir d'ara, patrullarà pel terme municipal de Creixell al servei de tots els creixellencs i creixellenques. El nou agent ha vingut destinat des de Sant Esteve Sesrovires (Baix Llobregat) amb una comissió de serveis per un any, prorrogable a 2 anys.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: