Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El PSC aposta per la reconversió del polígon Francolí en un districte tecnològic

El projecte 22@ consta de la creació d’un hub digital per impulsar la innovació i l’emprenedoria a Tarragona

Render de la proposta de districte tecnològic al polígon Francolí Render de la proposta de districte tecnològic al polígon Francolí PSC
Vida Municipal Redacció Infocamp
Dilluns, 17 abril 2023 22:03

El candidat del PSC a l'alcaldia deTarragona, Rubén Viñuales, acompanyat del secretari d’Empresa del PSC, Òscar Ordeig, ha anunciat avui que aposta per la reconversió del polígon Francolí en un districte tecnològic per impulsar la innovació i l’emprenedoria digital a la ciutat: “Tarragona ha d’avançar i créixer de manera alineada amb els objectius compartits per tota la Unió Europea, transició energètica i transformació digital, per esdevenir en una ciutat del segle XXI, connectada al món i responsable amb els reptes globals”.

Amb l’objectiu de crear ocupació de qualitat i retenir i atraure talent del sector, el PSC ha proposat la creació d’un hub digital situat al polígon Francolí: “Tarragona és una ciutat fabulosa i ha de ser atractiva per nòmades digitals i gent emprenedora. Volem que l’antiga CLH i el polígon Francolí tingui una transformació cap a la indústria terciària a empreses amb base tecnològica, innovació i I+D+i”. Viñuales recorda que la ciutat compta amb petites empreses tecnològiques amb importants perspectives de creixement i, per tant, també necessiten la creació d’espais com aquests: “La ciutat s’ha de convertir en un ecosistema emprenedor, innovador i dinàmic ben connectat, amb una administració proactiva i àgil. Per això, volem iniciar aquest projecte amb un edifici que sigui l’embrió per empreses i autònoms del sector, amb una col·laboració publicoprivada”.

Les i els socialistes tarragonins afirmen que l’actual Tarragona Impulsa ha d’evolucionar per captar aquestes noves empreses tecnològiques amb talent jove: “Hem de sumar esforços i recursos amb la Universitat, el sector privat i altres administracions per millorar TGN Impulsa, amb l’objectiu de diversificar el teixit econòmic de la ciutat”.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: