Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Natalia Pleguezuelos serà la número dos de la candidatura del NMC

L'actual regidora de Joventut i Esports de Cambrils ocupa un lloc destacat de la llista encapçalada per l’actual alcalde Oliver Klein

Oliver Klein i Natalia Pleguezuelos encapçalen la llista del Nou Moviment Ciutadà (NMC) de Cambrils Oliver Klein i Natalia Pleguezuelos encapçalen la llista del Nou Moviment Ciutadà (NMC) de Cambrils NMC
Vida Municipal Redacció Infocamp
Dissabte, 01 abril 2023 11:25

Natàlia Pleguezuelos, primera tinent d’alcalde, regidora de Joventut i Esports i, des del passat 24 de febrer, portaveu del grup municipal del NMC, serà la número dos de la candidatura del Nou Moviment Ciutadà encapçalada per l’actual alcalde Oliver Klein.

Pleguezuelos assumeix el repte “amb il·lusió i moltes ganes de treballar, encara amb més força, primer per culminar tots els projectes que tenim en marxa a l’Ajuntament i, segon, per oferir un bon programa electoral a la ciutadania”. En aquest sentit ha afirmat que “el meu compromís és amb el NMC però, sobretot, amb els cambrilencs i cambrilenques per continuar defensant el projecte que encapçala l’alcalde Oliver Klein i que tant positiu és pel present i pel futur de Cambrils”.

La regidora també ha tingut paraules de reconeixement i agraïment vers els companys i companyes del NMC quan ha afirmat que “per mi és un gran orgull saber que compto amb el suport de l’executiva del NMC i dels seus afiliats en un moment tant important i a pocs mesos d’unes eleccions municipals que seran molt importants i decisives pel futur del nostre municipi”.

Per concloure ha manifestat que “jo només entenc la política municipal des del NMC, una formació política nascuda a Cambrils per donar respostes i defensar els interessos dels cambrilencs i cambrilenques. Un partit que no és sucursal de ningú i que no té cap dependència de fora vila. Per tant, la meva trajectòria política sempre estarà al servei del NMC” per acabar afirmant que “jo no canvio de jaqueta”.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: