Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Junts i ERC a Montblanc acusen el govern d'Andreu de fer una campanya partidista a costa de l'Ajuntament

L'oposició també titlla d'"il·legal" l'increment de retribucions de la regidora no adscrita incorporada al govern

Els portaveus dels grups municipals a l’oposició de l’Ajuntament de Montblanc, Oriol Pallissó (ERC) i Marc Vinya (Junts per Montblanc), han comparegut en roda de premsa conjunta Els portaveus dels grups municipals a l’oposició de l’Ajuntament de Montblanc, Oriol Pallissó (ERC) i Marc Vinya (Junts per Montblanc), han comparegut en roda de premsa conjunta JUNTS PER MONTBLANC + ERC
Vida Municipal Redacció Infocamp
Dijous, 27 Gener 2022 14:04

Junts i ERC acusen el govern de l'alcalde de Montblanc, Josep Andreu, de fer campanya partidista a costa de recursos de l'Ajuntament. Una factura de 968 euros va encendre les alarmes entre aquests dos grups a l'oposició, amb majoria al consistori montblanquí. Acusen l'equip de govern d'Andreu de fer-se propaganda i facturar-ho a les arques municipals, a través d'una marca nova, 'Montblanc progressa...', difosa en xarxes socials i premsa.

L'oposició també considera "il·legal" l'increment de retribucions d'una regidora no adscrita que va sortir de Junts i ara forma part del govern, i es planteja portar-ho a la via judicial.

Fonts del govern responen que són intents de l'oposició per atacar i desacreditar l'acció de govern, després d'un any "ambiciós".

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: