Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El PSC entra a formar part del govern municipal de Montblanc

Joan Manel Cabello assumeix les competències d'urbanisme, llicència d'obres, promoció d'habitatges i interior

Imatge de l’acte que s’ha dut a terme aquest migdia a Montblanc. El regidor del PSC, Joan Manel Cabello, és el segon per la dreta Imatge de l’acte que s’ha dut a terme aquest migdia a Montblanc. El regidor del PSC, Joan Manel Cabello, és el segon per la dreta PSC
Vida Municipal ACN
Dimarts, 07 Desembre 2021 17:41

El govern municipal de Montblanc, encapçalat per l'alcalde Josep Andreu, s'ha ampliat amb l'entrada del PSC. El seu portaveu Joan Manel Cabello ha assumit aquest dimarts les competències d'urbanisme, llicència d'obres, promoció d'habitatges, interior, seguretat viària i assistència a pedànies. "Estem completament segurs que la nostra presència al govern farà guanyar embranzida a Montblanc i tornarà a situar a les polítiques socials i de progrés al centre de l'activitat política", ha afirmat.

Ara mateix, el govern està format per cinc membres que governaran en minoria. Entre ells els regidors no-adscrits Francesc Benet, Santi Porta i Núria Besora, procedents d'Agrupament Catalanista de Montblanc i Junts per Montblanc, respectivament.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: