Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Junts x Reus es presenta amb èxit a la ciutat amb la mirada posada a les eleccions del 2023

L’acte va comptar amb la presència de Laura Borràs, Josep Rull, Jordi Sànchez i un vídeo de Lluís Puig des de Bèlgica

L’acte va comptar amb la presència de Laura Borràs, Josep Rull, Jordi Sànchez i un vídeo de Lluís Puig des de Bèlgica L’acte va comptar amb la presència de Laura Borràs, Josep Rull, Jordi Sànchez i un vídeo de Lluís Puig des de Bèlgica JUNTS X REUS
Vida Municipal Redacció Infocamp
Divendres, 15 Octubre 2021 07:51

Junts X Cat va presentar-se aquest dimecres a la ciutat de Reus amb una Sala Santa Llúcia plena a vessar, dins les mesures COVID que encara establien un 70% de l’aforament.

presentació Junts X Reus públic

Presentat pel responsable de comunicació de l’Executiva de Reus, Jordi Salvadó, l’acte va obrir-se amb un discurs del secretari general de Junts X Cat, Jordi Sànchez, qui va declarar que “amb els llaços i la militància insubornable dels avis i àvies de Reus sabíem que no caminàvem sols”. Seguidament va intervenir l’ex conseller Josep Rull, molt vinculat a Reus pel suport que li van brindar els Avis i àvies per la llibertat durant la seva estada a la presó. Emocionat, Rull va declarar que “som el partit del President Puigdemont”, moment que va despertar una càlidda ovació.

L’exili també va ser present a l’acte, amb un missatge en vídeo de l'ex onseller Lluís Puig des de Bèlgica, qui va transmetre la voluntat de “fer un país diferent i millor des del món municipal”.

Els membres de l’Executiva local del partit de Carles Puigdemont també van tenir el seu moment dins l’acte, en una ronda ràpida de preguntes i respostes on els 17 membres van expressar la seva vinculació amb la ciutat i el projecte de Junts a Reus.

Finalment, la presidenta del Parlament de Catalunya, Laura Borràs, molt aclamada pel nombrós públic assistent, va recordar que “vinc sempre que puc a Reus, i seguiré fent-ho sempre que em sigui `possible”.

Després d’aquesta presentació, es preveu que Junts X Reus comenci a configurar la seva candidatura a les properes eleccions municipals, previstes la primavera de l’any 2023.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: