Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Demanen que es tanqui l’escola de música del Vendrell fins que no es compleixin les normes contra incendis

Som Poble-ERC, Primàries i Podem proposaran al Ple el tancament de l'escola fins que no se solucionin els treballs de manteniment i s’avanci en l’obtenció de la llicència ambiental

Imatge d'arxiu de l'interior de l'Escola Municipal de Música Pau Casals, al Vendrell Imatge d'arxiu de l'interior de l'Escola Municipal de Música Pau Casals, al Vendrell LINUS LURPI / ARXIU
Vida Municipal Redacció Infocamp
Diumenge, 28 Juny 2020 13:20

Els grups municipals de Som Poble-ERC, Primàries i Podem de l’Ajuntament del Vendrell presentaran al proper Ple del 30 de juny una proposta de resolució sobre el tancament provisional de l’Escola Municipal de Música Pau Casals "fins que no s'hagin solucionat els treballs de manteniment i s’hagi avançat en l’obtenció de la llicència ambiental". Els tres partits de l'oposició demanen al govern municipal que l'escola "ha de complir amb totes les normes contra incendis i que es facin tot els treballs de manteniment per no posar en risc la salut i seguretat dels usuaris de l’escola".

Mancances detectades a les instal·lacions

En la darrera comissió extraordinària, es va tractar sobre les mancances que s’han trobat a l'escola en el manteniment de la instal·lació i de diverses assegurances que no es troben al dia. Amb aquestes mancances detectades, els tres grups municipals consideren, que des del govern municipal, "s’ha actuat amb una gran irresponsabilitat, al detectar-se una sèrie de mancances que demostren que la instal·lació actualment és un perill per la salut dels nostres nens, familiars o treballadors". També alerten que "s’han detectat faltes de manteniment en el sistema de detecció d’incendis, control de legionel·losi, sales inutilitzades pel no funcionament aire condicionat, portes de vidres despenjades, etc".

A més segons el que  es desprèns de l’esmentada reunió, tampoc és té constància de que les assegurances estiguin al dia. En qualsevol cas, per als grups de l'oposició, "aquest fet si més no, tampoc és fonamental perquè si l’escola no té la llicència ambiental, l’assegurança de responsabilitat civil no es faria càrrec de cap accident que es produís".

Cal recordar que en el passat ple, el grup de Primàries va portar al Ple una moció per tal de demanar que es posessin tots els recursos necessaris de l'Escola municipal i de les sales d'audicions per aconseguir la llicència ambiental. El govern municipal va votar en contra i la proposta va decaure.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: