Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Junts per Castellvell denuncia que el sou per dedicació de l’alcalde és “excessiu i innecessari”

El grup de l'oposicio critica que el sou de l’alcalde Josep Sabaté (ERC), que es va aprovar al darrer ple, sigui de més de 2.500 euros mensuals

Ple telemàtic de  de l’Ajuntament de Castellvell del Camp, celebrat el passat 1 d’abril Ple telemàtic de de l’Ajuntament de Castellvell del Camp, celebrat el passat 1 d’abril AJUNTAMENT DE CASTELLVELL DEL CAMP
Vida Municipal Redacció Infocamp
Dimarts, 14 abril 2020 12:08

Al ple telemàtic de l’Ajuntament de Castellvell, celebrat el passat 1 d’abril, l'equip de govern (ERC-Ara Castellvell) va aprovar, amb el vot en contra dels grups de l’oposició, la dedicació exclusiva de l’alcalde, Josep Sabaté (ERC), que representa un sou de 2.565 euros bruts mensuals -prop de 36.000 euros anuals-  a més de la Seguretat Social.

Des de Junts per Castellvell denuncien que aquest acord es va prendre en un ple telemàtic i sense públic per l’estat d’alarma. Segons el grup municipal “és del tot injustificada la dedicació política de l’alcalde a jornada laboral complerta en un poble que no arriba als 3.000 habitants”. El grup de l'oposició retreu al govern municipal que "és el primer cop, en la història de Castellvell, que un alcalde tingui aquest sou tant desproporcionat i excessiu. Fins ara, mai cap alcalde havia viscut de l’ajuntament i ni molt menys aquesta retribució”.

Des del principal grup de l’oposició, recorden que durant la campanya electoral tant ERC, com ARA Castellvell "prometien que estalviarien al màxim en el sou dels regidors i que se’l reduirien considerablement". La rebaixa del sou dels regidors va consistir en una reducció de 30,00 euros al mes, que Junts consideren “ridícula” i "un engany a la ciutadania".

Segons el relat de Junts, al ple, l’alcalde va justificar aquest sou aduint que “havia de pagar factures”. Per Junts, amb aquest sou, l’alcalde” s’aprofita de la seva posició i resol els seus problemes laborals, a càrrec dels impostos que paguem els castellvellencs i les castellvellenques”.

Des de Junts per Castellvell, a més posen de manifest que no es rebaixa la dedicació ni el sou de la resta de regidors. Per això demanen a l’equip de govern que reconsideri immediatament “aquesta equivocada i del tot injustificada decisió”.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: