Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

L’alcalde de Salou demana al govern espanyol la creació d’una renda bàsica universal

El batlle reivindica que “tothom ha de tenir garantides les seves necessitats bàsiques” i que “no pot ser que tota la responsabilitat i càrrega la tinguin els municipis”

Pere Granados durant l'entrevista telemàtica al programa Som-hi de TAC12 Pere Granados durant l'entrevista telemàtica al programa Som-hi de TAC12 AJUNTAMENT DE SALOU
Vida Municipal Redacció Infocamp
Dijous, 09 abril 2020 10:40

L’alcalde de Salou, Pere Granados, demanarà al govern de l’estat la creació d’una renda bàsica universal per a totes les persones que no tenen cap mena d'ingrés, tal com va manifestar, el passat dimarts 7 d’abril, durant una entrevista telemàtica a la cadena pública TAC 12.

Segons el mandatari, “tothom ha de tenir garantides les seves necessitats bàsiques” i “no pot ser que tota la responsabilitat i càrrega recaigui sobre els municipis”, en el sentit que “hi ha d’haver un compromís social i una solidaritat, i ha de ser l’Estat espanyol, juntament amb les comunitats autònomes, el que ha de garantir aquesta renda bàsica”.

El batlle va manifestar que la seva petició era “de justícia” i que “la gent no necessita anar a demanar res”, sinó que “és al revés”, que “ha de ser la nostra societat la que garanteixi la cobertura de les necessitats bàsiques de les persones, a través del Govern estatal”.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: